Nadolazeća Utakmica vs

Ljetna pauza trajat će do početka kolovoza

MRK Zaprešić, seniori

Nakon iznimno uspješne sezone, ljetna pauza MRK Zaprešić službeno je započela, a trajat će do početka kolovoza. Ovo je vrijeme za odmor, regeneraciju i pripremu za nove izazove koji nas čekaju u nadolazećoj sezoni.

Osvrt na proteklu sezonu

Sezona 2023./24. bila je nevjerojatna za naš klub. Seniorska ekipa postigla je povijesni uspjeh plasirajući se u Prvu hrvatsku rukometnu ligu, što je vrhunac višegodišnjeg truda i zalaganja. Naši su igrači pokazali nevjerojatnu predanost i timski duh, a njihova borbenost na terenu bila je ključna za ostvarenje ovog velikog cilja.

Ponosni smo i na našu školu rukometa koja je ove sezone privukla mnoge nove mlade sportaše. Naši treneri, svojim stručnim i posvećenim radom, uspjeli su stvoriti pozitivno i poticajno okruženje za razvoj mladih talenata. Organizacija Memorijalnog turnira u mini rukometu, koji je okupio preko 500 djece iz različitih zemalja, još je jedan od vrhunaca sezone, slaveći svoj deseti rođendan.

Digitalni uspjesi

Naša prisutnost na digitalnim platformama također je bila impresivna. Ukupan dosegnut broj ljudi na Facebooku i Instagramu iznosio je 382,4 tisuće, dok su naši videozapisi pregledani 152,2 tisuće puta. Ovaj angažman naših pratitelja i navijača dodatno nas motivira da nastavimo s kvalitetnim radom i komunikacijom.

Planovi za budućnost

Ljetna pauza bit će iskorištena za odmor i oporavak, ali i za planiranje te pripremu za novu sezonu. Početak kolovoza donosi nove treninge, pripremne utakmice i izazove koje jedva čekamo.

Zahvaljujemo se svim našim navijačima, sponzorima i prijateljima kluba na kontinuiranoj podršci. Uživajte u ljetu, a mi se vraćamo još jači i spremniji za nove pobjede!

#nemalabavo