Nadolazeća Utakmica vs

Zaprešićka subota sokolićima je donijela jednu pobjedu i 2 poraza

Pogodak MRK Zaprešić, lopta, uzrasti, subota, sokolići, poraz

Zaprešićka rukometna subota donijela je tri domaće utakmice sokolića. Mlađi uzrasti upisali su jednu pobjedu i dva poraza u tri susreta odigrana za vikend. U nastavku slijedi pregled devetog, desetog i jedanaestog kola.

U11: MRK Zaprešić vs RK Ivanić-Grad 2 (23:18)

U devetom kolu 2. HRL U11 susreli su se Zaprešić i Ivanić. Ekipa Dubravke Bukovine igrala je utakmicu devetog kola u ŠRC Zaprešić te upisala svoju petu pobjedu u ligi. Prvih 15-ak minuta susreta obje su momčadi igrale više manje izjednačeno, no nakon toga se Zaprešić uspio odvojiti. Ostvarili su seriju od 3-0, a rezultat na semaforu u 20. minuti pokazivao je 10:6. Na predah je Zaprešić otišao s +3 pogotka prednosti (12:9). U dobrom ritmu nastavili su i drugo poluvrijeme te u konačnici upisali pobjedu i dva nova boda. U utakmici se najviše istaknuo Gabriel Mileusnić koji je upisao 17 pogodaka.

Izjava trenerice Dubravke Bukovine

“Odigrali smo čvrsto i borbeno u obrani, a to su popratili i golmani sa svojim dobrim obranama. U napadu smo igrali strpljivo do gola i nova dva boda su tu. Svi igrači su dali svoj doprinos u utakmici i pokazali veliku borbenost i želju za pobjedom.”

U13: MRK Zaprešić vs RK Zagreb (18:27)

Subota, novo kolo i novi poraz za ekipu Saše Vučića. U dosadašnjih 10 kola sokolići U13 su upisali jedan remi, dok su sve ostalo bili porazi. Utakmica sa Zagrebom rezultatski nije bila ništa drugačija, no kako kaže trener ekipe vidi se napredak u igri U13 ekipe Zaprešića. Zagreb je kompletnu utakmicu bio dominantan ne dopuštajući domaćinu da ozbiljnije zaprijeti njihovom golu. Rezultat na poluvremenu bio je 7:16 za goste, dok je susret u konačnici završio 18:27.

Izjava trenera Saše Vučića

“I prije početka utakmice, sama pomisao o protivniku izazvala je preveliki strah što se u konačnici odrazilo na našu kompletnu igru. Utakmicu su na svojim ‘leđima’ nosili Bogadi, Špoljarić i Birt, a većinu utakmice su im pomagali mlađi dečki koji tek stasaju. Unatoč porazu vidljiv je napredak jer bismo prije nekoliko kola možda ovu istu utakmicu izgubili s puno više razlike.”

U15: MRK Zaprešić vs RK Dubrava Zagreb 2 (23:32)

Posljednji subotnji susret mlađih uzrasta odigrala je ekipa Igora Požega protiv Dubrave. Utakmica u kojoj je gost bio dominantan svih 50 minuta, u konačnici je završila s +9 golova razlike za Dubravu. Pokušaji Zaprešića da ozbiljnije zaprijeti mreži protivnika nisu bili uspješni, unatoč svom trudu ekipe U15. Na predah je Zaprešić otišao s -6 golova zaostatka (12:18). U drugom dijelu Dubrava je samo potvrdila svoju dominaciju i u konačnici upisala pobjedu (23:32).

Izjava trenera Igora Požega

“Bilo je puno dobrih stvari koje smo napravili u obrani i u napadu. Uz jako dobru podršku golmana Varge, mislim da možemo puno samo nam nedostaje to malo koncentracije. U drugom poluvremenu radimo puno tehničkih grešaka i rezultat je takav kakav je. Pokušavam ih naučiti da samostalno razmišljaju i da igraju jedno za drugoga, a nadam se da ćemo to i popraviti u budućnosti.”

POWERED BY FOUR OF THEM