Nadolazeća Utakmica vs

U nastavku natjecanja ekipa U15 upisala prvi poraz

MRK Zaprešić, ekipa U15, trening

MRK Zaprešić ekipa U15 je odigrala svoju prvu prvenstvenu utakmicu protekli četvrtak protiv RK Pavleki. Bio je to prvi susret u nastavku sezone, a ujedno i prvi susret pod vodstvom novog trenera Ivana Vrbika.

Sokolići su svoju prvu utakmicu u nastavku sezone odigrali na domaćem terenu gdje su dočekali ekipu RK Pavleki. Utakmica se igrala u četvrtak, 15. veljače jer se za vikend u ŠRC-u održalo deseto jubilarno izdanje turnira u mini rukometu Memorijal Ivica Birovčec. U prvoj minuti susreta Zaprešić je postigao pogotak, no Pavleki su odmah nakon izjednačili. Rezultat na semaforu bio je više manje izjednačen sve do devete minute. Pavleki su tada ostvarili seriju od 3-0 i uspjeli se odvojiti. Prednost gosta trajala je sve do kraja prvog dijela kada je semafor pokazivao 11:20.

U drugom poluvremenu je Zaprešić pokušavao uhvatiti priključak, no pokušaji U15 ekipe nisu bili uspješni. Pavleki su bili prejaki u obrani i raspoloženi u napadu te su zabijali pogodak za pogotkom. Konačan rezultat bio je 23:45 u korist RK Pavleki.

Izjava trenera Ivana Vrbika

“Ekipa U15 je odigrala prvu službenu utakmicu u nastavku sezone. Unatoč velikoj razlici na semaforu sam rezultat nije realno mjerilo odnosa snaga na terenu. Već u sljedećim utakmicama očekuju se pomaci kod smanjenja tehničkih pogrešaka i veća efikasnost u realizaciji.”

POWERED BY FOUR OF THEM