Nadolazeća Utakmica vs

Težak poraz upisala je ekipa U15 protiv Zagreba 2

U15 MRK Zaprešić

Sokolići U15 su u subotu, 02. ožujka odigrali susret 16. kola 2. HRL U15 na domaćem terenu protiv Zagreba. U tom su susretu gosti očekivano slavili te upisali dva nova boda pobjedom od 34:7. Utakmica uzrasta U13, koja se trebala odigrati također u subotu, odgođena je za četvrtak, 07. ožujka u 20:20 sati.

Jutarnji termin u subotu 02. ožujka bio je rezerviran za susret 16. kola 2. HRL U15. U zaprešićkom domu rukometa susreli su se igrači Ivana Vrbika i dobro poznata ekipa Zagreba. Gosti su u prvoj minuti susreta poveli te ostvarili prednost od 0:2. Unatoč pogotku Zaprešića u trećoj minuti za 1:2, prednost gostiju se nastavila. Od četvrte do 14. minute domaćin je upao u “crnu rupu” te nije uspio postići niti jedan pogodak, što je otvorilo prostor Zagrebu za ostvarivanje prednosti od +8 (2:10). U 25. minuti su ekipe otišle na predah, a rezultat na semaforu pokazivao je 6:20 za Zagreb 2.

U drugom poluvremenu nastavila se dominantna igra Zagreba u obrani i napadu. Gosti su u drugom dijelu susreta uspjeli upisati 14 pogodaka, dok je Zaprešić u drugih 25 minuta igre upisao svega jedan pogodak. Konačan rezultat utakmice bio je 7:34. U redovima Zaprešića u strijelce su se upisali: Ivan Rupčić (2), Marin Škrlin (2), Andrija Pušić (1), Krešimir Pipinić (1) te Lovro Basara (1).

Izjava trenera Ivana Vrbika

“Još jedna utakmica ekipe U15, i još jedna pobjeda protivnika. Sam rezultat nije reprezentant prikazanog u igri, ali kad se zbroje promašaji i učinjene pogreške dolazimo do konačnog rezultata. Čestitamo protivničkoj ekipi na pobjedi i prikazanoj igri, a mi se okrećemo sljedećem susretu te radu na poboljšanju naše igre.”

Ekipa U11 imala je i ovaj vikend pauzu od prvenstvenih utakmica, s obzirom da je protivnik u planiranoj utakmici bio RK Trnje. U subotu je također trebala igrati ekipa U13, no njihova je prvenstvena utakmica odgođena te će se igrati u četvrtak 07. ožujka u 20:20 sati. 

POWERED BY FOUR OF THEM