Nadolazeća Utakmica vs

Sokolići upisali jednu pobjedu (U15) i jedan poraz (U11)

Sokolići U15, MRK Zaprešić

Proteklog su vikenda sokolići MRK Zaprešić upisali jednu pobjedu i jedan poraz. Ekipa U11 nije uspjela savladati boljeg protivnika u drugom kolu Lige za prvaka, dok su sokolići U15 upisali svoju petu pobjedu. 

U11: MRK Sesvete vs MRK Zaprešić (16:13)

Ekipa U11 je proteklog vikenda odigrala drugu utakmicu u Ligi za prvaka. Prvi susret bio je protiv Dubrave u kojem su upisali poraz. Uslijedio je novi izazov – Sesvete protiv kojih su se sokolići nadali novim bodovima. No, u tome nažalost nisu uspjeli jer je protivnik bio bolji za +3. Unatoč tome što ni jedna ekipa nije postigla pogodak do osme minute susreta, to nije zaustavilo Sesvete da preuzmu vodstvo i nametnu tempo igre. Zaprešić je taj ritam nastojao pratiti no u tome nije uspio te su Sesvete uzele pobjedu od 16:13.

Izjava trenerice Dubravke Bukovine

“Ponovno ulazimo uspavano u utakmicu, do osme minute na semaforu stoji rezultat 0:0 kada napokon postižemo prvi gol. Odigrali smo ponovno dobro u obrani, ali u napadu imamo lošu realizaciju i protivnik stoga prelazi u vodstvo. Zadnjih desetak minuta pokušavamo stići rezultat, ubrzavamo igru, ali u toj brzini radimo i puno tehničkih grešaka. Utakmica završava 16:13 za Sesvete. Cijelu utakmicu pokušavamo pronaći raspoloženog igrača, ali nažalost osim Karla Kožarića i golmana Dominika Kužira taj dan nismo imali raspoloženih igrača.”

U15: MRK Zaprešić vs RK Sloga – SN (19:17)

S druge strane veseli činjenica da je ekipa U15 upisala svoju petu pobjedu u ligi. Ponovno na domaćem terenu, ovoga puta protiv RK Sloga – SN. Drugo kolo za redom sokolići U15 su igrali na domaćem terenu, a da im to odgovara govori i sami rezultat. Od početka susreta Zaprešić je pokazao veću želju za pobjedom. Unatoč malom padu u koncentraciji sredinom drugog dijela utakmice, sokolići nisu dozvolili protivniku da uzme dva boda.

Izjava trenera Ivana Vrbika

“Od početka su dečki ušli ozbiljno u utakmicu sa željom, vjerom u sebe i potrebnom dozom borbenosti što je rezultiralo ranim vodstvom od +4 razlike. Tijekom cijele utakmice kontrolirali smo igru i rezultat, a jedan manji pad dogodio se sredinom drugog poluvremena kad je protivnička ekipa došla do izjedanačenja. Nakon time-out-a i promjene u sastavu vraćena je kontrola igre. Utakmica je sigurno privedena kraju, s pozitivnim rezultatom u našu korist. Okrećemo se vikendu i nastupu na Keglić kupu.”

POWERED BY FOUR OF THEM