Nadolazeća Utakmica vs
U9, MRK Zaprešić, ekipe, Keglić

Ekipe U9 i U15 su dvije ekipe mlađih uzrasta koje će biti u akciji ovog vikenda. Točnije ekipa U15 će svoju prvenstvenu utakmicu igrati u četvrtak. Momčad U9 će nastupiti na turniru u mini rukometu Memorijal Ivica Birovčec u organizaciji MRK Zaprešić.

Mlađe ekipe MRK Zaprešić U11 i U13 će imati kratku pauzu od prvenstvenih susreta. U13 će prvenstvo nastaviti 24./25.02. kada će igrati s Petrinjom, dok će U11 igrati 02./03.03. s Trnjem. U međuvremenu će ekipa U15 početi sa svojim prvenstvenim utakmicama, a prva na rasporedu je ovaj četvrtak, 15. veljače u 20:20 sati u ŠRC Zaprešić. Zaprešić će dočekati ekipu RK Pavleki na domaćem terenu.

Pavleki i Zaprešić su se susreli već u prvom kolu na samom početku sezone. U toj utakmici Pavleki, koji su ujedno bili i domaćini, upisali su uvjerljivu pobjedu od 28:16. Novi susret prilika je sokolićima da pokažu što su radili na pripremama, zajedno s novim trenerom Ivanom Vrbikom. Utakmica je pomaknuta na četvrtak radi održavanja memorijalnog turnira za vikend.

Sokolići U9 će ovog vikenda nastupiti na turniru u mini rukometu Memorijal Ivica Birovčec, u organizaciji MRK Zaprešić. To će im biti prvi nastup na turniru pod vodstvom novog trenera Tonija Josića. Utakmice turnira u konkurenciji dječaci 2014. i 2015. godište igrat će se u subotu, 17. veljače u ŠRC Zaprešić.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane, ljubitelje sporta i rukometa da nam se pridruže za vikend u Zaprešiću i podrže mlade rukometne nade na jubilarnom desetom memorijalu Ivica Birovčec.