Nadolazeća Utakmica vs

Novi izazovi očekuju ekipe U11 i U13 nadolazeći vikend

Sokolići, MRK Zaprešić, vikend, mlađi uzrasti

Nakon proteklog vikenda i dva upisana poraza, ekipe U11 i U13 nastavljaju natjecanje nadolazeći vikend. Obje će momčadi igrati na domaćem terenu u subotu 10. veljače, a nove utakmice prilike su za nove bodove. Ekipa U15 će svoju prvu prvenstvenu utakmicu u nastavku sezone odigrati za vikend 17./18. veljače.

Momčad Dubravke Bukovine, prvu je utakmicu u nastavku prvenstva odigrala sa Zagrebom u gostima. Unatoč želji, naporima i trudu koji su sokolići U11 pokazali na gostovanju to ipak nije bilo dovoljno za pobjedu. Domaćin je pobijedio rezultatom 25:12 te ostvario dva nova boda. Priliku za novim bodovima sokolići će dobiti već ove subote, 10. veljače u 10:00 sati kada će u ŠRC Zaprešić ugostiti RK Pavleki. To će biti uzvratni susret u kojem će gosti pokušati upisati pobjedu kao što je i Zaprešić u 6. kolu kada su se prvi put susreli ove sezone (22:30).

Nakon ekipe U11, nastupit će ekipa Saše Vučića. U 14. kolu 1. HRL U13 susrest će se MRK Zaprešić i RK Odema Dugave. Utakmica je na rasporedu također u subotu 10. veljače u 11:45 sati u ŠRC Zaprešić. Prošli susret ove dvije ekipe u 5. kolu završio je uvjerljivom pobjedom Odeme (33:23). Sada prednost domaćeg terena ima Zaprešić, a možda je to ujedno i prilika za dva nova boda. Protekli vikend ekipa U13 igrala je u gostima kod Dubrave te u tom susretu nije uspjela upisati pobjedu.

Ekipa U15 će još jedan vikend odmarati od natjecanja, a već 17./18. veljače vraća se prvenstvenim obvezama. Protivnik Zaprešića u 14. kolu bit će RK Pavleki, a utamica će se igrati na domaćem terenu. Točan termin i satnica bit će dostupni na našoj web stranici i društvenim mrežama.