Nadolazeća Utakmica vs

Mlađi uzrasti: Zaprešićka nedjelja u ŠRC Zaprešić

Mlađi uzrasti, Sokolići U15, MRK Zaprešić, prvenstvo

Mlađi uzrasti MRK Zaprešić nadolazeći vikend igraju domaće susrete. Ekipa U11 dočekat će Sesvete, U13 Petrinju te U15 također Sesvete. Sve utakmice mlađih uzrasta igrat će se u nedjelju u ŠRC Zaprešić.

Ekipa U11 će susret šestog kola Lige za prvaka igrati na domaćem terenu. Proteklu utakmicu, uzvratnu protiv Dubrave, su također igrali ispred domaće publike te upisali pobjedu. Sada slijedi još jedan uzvratni susret, ovoga puta protiv Sesveta 2. U drugom kolu Lige za prvaka Sesvete su ugostile Zaprešić, pobijedile 16:13 te upisale dva boda. Zaprešić će sada imati novu priliku za pobjedu u nedjelju 28. travnja u 12:00 sati.

Prije njih, u ŠRC Zaprešić igrat će ekipa U13. U prošlom kolu Lige za poredak sokolići su pobijedili Rugvicu u gostima (21:24). To im je bila druga pobjeda, s obzirom da su nadigrali Sesvete u prvom kolu. U drugom kolu upisali su poraz od Odeme, a sada će imati novu priliku za dva nova boda protiv Petrinje. Susret četvrtog kola Lige za poredak igrat će se u nedjelju, 28. travnja u 10:00 sati.

Zadnju utakmicu zaprešićke nedjelje igrat će sokolići U15. U 14:00 sati započet će susret 23. kola između Zaprešića i Sesveta 2. Ekipa U15 će osim te, u srijedu 24. travnja odigrati zaostalu utakmicu 22. kola u gostima kod ekipe RK Zagorec u Krapini. Mlađi uzrasti imaju još nekoliko kola do kraja, a prvenstva mlađih ekipa završavaju sredinom svibnja.