Nadolazeća Utakmica vs

Mlađi uzrasti: U11 igra u subotu, a U13 i U15 u nedjelju

MRK Zaprešić, U13, U15, dva poraza, mlađi uzrasti

Mlađi uzrasti MRK Zaprešić polako privode svoja prvenstva kraju. Ekipa U11 igrat će svoju pretposljednju utakmicu nadolazeći vikend. Sokolići U13 prvenstvo završavaju 25./26. svibnja kao i ekipa U15.

Ekipa U11 će u subotu 4. svibnja igrati svoju pretposljednju utakmicu Lige za prvaka, a i 2. HRL U11. U proteklom kolu sokolići U11 pobijedili su Sesvete s minimalnom razlikom (22:21). Susret sedmog kola Zaprešić će igrati na domaćem terenu protiv RK Maksimir Pastela 2. Unatoč tome što će se ovaj susret održati u ŠRC Zaprešić, domaćin utakmice je ekipa iz Zagreba. U trećem kolu su se ove dvije ekipe prvi put susrele i tada je Pastela uzela bodove i pobjedu (32:39). Slijedi uzvratni susret u kojem će igrači Dubravke Bukovine imati priliku uzvratiti pobjedom.

Sokolići U13 ovoga vikenda putuju u Kutinu gdje će igrati peto kolo Lige za poredak protiv Moslavine. U prošlom susretu su na domaćem terenu nadigrali Petrinju te upisali dva boda. Sada će imati priliku za novom pobjedom u gostima. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 05. svibnja u 19:00 sati u SC Kutina.

Također u nedjelju će utakmicu 24. kola 2. HRL U15 igrati ekipa U15. Nakon poraza od Sesveta u proteklom kolu, Zaprešić sada očekuje gostovanje u Dubravi. Utakmica je na rasporedu 5. svibnja u 10:45 sati u SD Dubrava. Ove dvije ekipe susrele su se u 11. kolu ove sezone u Zaprešiću. Tada je Dubrava bila uspješnija i ostvarila pobjedu od 32:23. Zaprešiću je ovo nova prilika za uzvrat i pobjedu u gostima.