Nadolazeća Utakmica vs

Mlađi uzrasti: Subota je dan za utakmice sokolića

Igrač mlađe kategorije MRK Zaprešić, Subota

Osim za seniore, nadolazeća subota rezervirana je i za tri prvenstvene utakmice mlađih uzrasta MRK Zaprešića. Uz seniorsku momčad, uzrast U13 će svoju utakmicu igrati na domaćem terenu.

U subotu, 07. listopada rukometni dan za MRK Zaprešić započet će sokolići U15. Igrači Igora Požega će treće kolo 2. HRL U15 igrati u ŠD Trešnjevka u 13:35 sati protiv ekipe RK Zagreb 2. U prvom kolu sokolići su izgubili u gostima kod RK Pavleki (28:16), dok su u drugom kolu na domaćem terenu ispustili bodove protiv RK Maksimir Pastele 2 (12:32). U trećem kolu će tražiti svoje prve bodove protiv Zagreba.

Isti dan – subota, ali 15 minuta kasnije u ŠRC Zaprešić sokolići U13 će ugostiti RK Metalac. Svoje drugo kolo sokolići će igrati u 14:00 sati na domaćem terenu nadajući se svojim prvim bodovima ove sezone. U prvoj utakmici u gostovanju kod Zagreba nisu uspjeli nadigrati protivnika i utakmica je završila u korist domaćina 34:11.

Treća utakmica mlađih uzrasta igrat će se u Ivaniću u SD Žeravinec. Ekipa trenerice Dubravke Bukovine će nakon prvog kola i prvog poraza na domaćem terenu, pokušati upisati pobjedu u gostima. Također u subotu, 07. listopada u 15:00 sati, ekipa MRK Zaprešić U11 će igrati s RK Ivanić-Grad 2.

Raspored utakmica mlađi uzrasti, MRK Zaprešić