Nadolazeća Utakmica vs

Mlađi uzrasti polako privode svoja prvenstva kraju

MRK Zaprešić, rukometnu subotu, mlađi uzrasti

Osim seniora i mlađi uzrasti svoje lige polako privode kraju. Sredinom petog mjeseca završavaju se prvenstva mlađih uzrasta, a do tada su na rasporedu ovi susreti.

Sokolići U11 nastavljaju svoje izazove u Ligi za prvaka 2. HRL U11. U subotu, 20.04. će ekipa Dubravke Bukovine dočekati Dubravu u uzvratnom susretu. S tom ekipom su se sokolići susreli u prvom kolu kada su igrali u gostima, a u konačnici je bila uspješnija Dubrava. Ekipa iz Zagreba odnijela je pobjedu od 28:23. Sada, u petom kolu Zaprešić ima prednost domaćeg terena. Hoće li to iskoristiti vidjet ćemo u subotu u 10:00 sati u ŠRC Zaprešić.

S druge strane, ekipa U13 igrat će utakmicu trećeg kola Lige za poredak. Nakon pobjede protiv Sesveta u prvom i poraza od Dugava u drugom kolu, slijedi novi izazov – Rugvica. Susret između Rugvice i Zaprešića odigrat će se također u subotu 20. travnja s početkom u 9:50 sati u ŠŠD Rugvica.

Utakmicu 22. kola ekipa U15 igrat će protiv RK Zagorec. Nakon poraza od Ivanića u proteklom kolu, vrijeme je za novi pokušaj osvajanja bodova. RK Zagorec je ekipa koja se nalazi na 11. mjestu tablice sa sedam pobjeda i 14 poraza. Za usporedbu, Zaprešić ima pet pobjeda i 16 poraza. Niti jedna ekipa nije upisala remi. Susret je na rasporedu u srijedu 24. travnja u 19:15 sati u ŠD SŠ Krapina.

U akciji će ovog vikenda biti i ekipa U9 koja će nakon sudjelovanja na 22. Međunarodnom otvorenom prvenstvu u Karlovcu, nastaviti šesti krug lige Mini ZRS u Zaprešiću.