Nadolazeća Utakmica vs

Mlađi uzrasti igraju dvije domaće i jednu gostujuću utakmicu

MRK Zaprešić, U13, U15, dva poraza, mlađi uzrasti

Mlađi uzrasti MRK Zaprešić nadolazećeg vikenda igraju dvije domaće te jednu gostujuću utakmicu. Utakmice su na rasporedu u subotu i nedjelju u jutarnjim terminima.

Ekipa U11 će se u četvrtom kolu Lige za prvaka susresti s HRK Gorica 2. Nakon tri kola u kojem su sokolići upisali tri poraza, slijedi novi izazov u gostima. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 14. travnja u 8:45 sati u GSD Velika Gorica. Zaprešić se trenutno nalazi na posljednjem mjestu novoformirane tablice Lige za prvaka. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola (uključujući i nadolazeće).

Sokolići U13 će svoj sljedeći susret u Ligi za poredak igrati na domaćem terenu protiv RK Odema Dugave. Bit će to susret drugog kola Lige za prvaka u kojem će Zaprešić tražiti svoju drugu pobjedu. U prvom kolu su sokolići pobijedili Sesvete u gostima. Ovaj susret drugog kola igrat će se u ŠRC Zaprešić u subotu 13. travnja u 10:00 sati.

U nedjelju, 14. travnja utakmicu 21. kola 2. HRL U15 igrat će ekipa U15. Susret između Zaprešića i Ivanića igrat će se u ŠRC Zaprešić s početkom u 10:00 sati. Novi izazov očekuje ekipu Ivana Vrbika koja će nakon poraza u proteklom kolu sigurno tražiti pobjedu i dva nova boda.