Nadolazeća Utakmica vs

Mlađe uzraste ovog vikenda očekuju Bedekovčina i Dugo Selo

Škola rukometa MRK Zaprešić na treningu, mlađe uzraste, vikend

Nakon proteklog vikenda bez upisanih bodova, ovog vikenda mlađe uzraste očekuju novi izazovi. Dva domaćinstva (U11 i U15) te jedno gostovanje (U13), pokazat će trenerima sokolića u kojem smjeru će nastaviti ovu sezonu. 

Igrači trenerice Dubravke Bukovine će nakon gostovanja u Ivaniću, biti domaćini utakmice trećeg kola 2. HRL U11. U subotu, 14. listopada će u ŠRC Zaprešić igrati protiv RK Bedekovčine. Utakmica će se igrati u jutarnjim satima (10:00 sati), a odmah iza toga uslijedit će još jedna utakmica sokolića U15. S obzirom da su sokolići U11 u prethodna dva kola propustili priliku upisati bodove, ova domaća utakmica prilika je za njihove prve ove sezone.

Pred trenerom Igorom Požegom i njegovom ekipom U15 novi je izazov. Također u subotu, odmah nakon utakmice uzrasta U11, igrat će protiv Dugog Sela. Utakmica četvrtog kola je na rasporedu u 12:00 sati u ŠRC Zaprešić. Ovo će također biti prilika sokolićima da upišu svoje prve bodove ove sezone, s obzirom da u prethodna tri kola to nisu uspjeli.

Subota je ponovno dan za mlađe uzraste, a posljednju utakmicu dana igrat će ekipa Saše Vučića. U GSD Dugo Selo, istoimeni klub ugostit će sokoliće U13, a utakmica je na rasporedu u 16:20 sati. Kao i prethodno spomenute ekipe MRK Zaprešića, ni ekipa U13 u prethodna dva kola nije uspjela upisati pobjedu, a trener Vučić se nada da će im to ovog vikenda ići od ruke.

Raspored - mlađi uzrasti, MRK Zaprešiž