Nadolazeća Utakmica vs

HVALA našim sponzorima, partnerima i donatorima!

MRK Zaprešić, sponzori

Već dugi niz godina MRK Zaprešić radi na poboljšanju uvjeta u klubu, kako za seniore tako i za mlađe uzraste. U posljednjih pet godina, napredak kluba ide pozitivnom putanjom. Kao jedni od najzaslužnijih za to, osim igrača, trenera i uprave kluba, su sponzori, partneri i donatori.

Napredak svakog sportskog, pa tako i rukometnog kluba nije moguć bez podrške sponzora, partnera i donatora. Osim toga napredak nije moguć bez lokalne podrške, u slučaju MRK Zaprešić to su Grad Zaprešić i Zajednica športskih udruga grada Zaprešića, a u konačnici i Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Rukometnog saveza Zagrebačke županije te Hrvatskog rukmetnog saveza. Na početku sezone 2023./24. Zaprešić je objavio vijest da je zaprešićka IT tvrtka Four of them postala sponzor kluba. Nakon toga se listi partnera pridružio i handballdirekt.hr, u kolovozu 2023. godine. Uoči početka sezone, a za vrijeme pripremnog perioda postignut je dogovor o sponzorstvu s tvrtkom Bilijon. Uslijedila je i vijest o još jednom sponzoru, Caffe bar “Positivo” koji je i u prethodnim sezonama podržavao klub.

Osim Positiva, u sezoni 2023./24., suradnja kluba nastavila se i sa Sportphysiom, studijem za njegu i održavanje tijela. Poznato zaprešićko gastro odredište Pizzeria No1, također je uvrštena na listu partnera sokola u ovoj sezoni. Krajem prvog dijela sezone novi sponzor kluba postala je tvrtka Eding d.o.o te Geonova d.o.o. Osim navedenim sponzorima i partnerima želimo se zahvaliti i svim donatorima koji žele ostati anonimni, no važno je spomenuti i njihovu podršku.

Hvala svima koji su na bilo koji način podržali MRK Zaprešić na ovom putu ka uspjehu, a nadamo se da ćemo nastaviti djelovati u pozitivnom tonu zajedno s vašom podrškom!

Vaš,

MRK Zaprešić