Nadolazeća Utakmica vs

Ekipa U11 upisala svoju prvu pobjedu u Ligi za prvaka

U trećem kolu Lige za prvaka, ekipa U11 upisala je svoju prvu pobjedu. Osim njih, od mlađih uzrasta u akciji su bili i U13 te U15, a obje ekipe upisale su poraze.

U11: HRK Gorica 2 vs MRK Zaprešić (18:20)

Sokolići U11 su u Ligi za poredak upisali svoju prvu pobjedu. U četvrtom kolu su igrali u gostima kod Gorice, a nakon tri prethodna poraza, dva nova boda su tu. Tijekom svih 50 minuta, rezultat je bio više-manje izjednačen. U nekim navratima vodila je Gorica u nekima Zaprešić, da bi u konačnici gosti uzeli pobjedu od +2. Najviše pogodaka zabio je Viggo Matuško (6), a u strijelce su se upisali: Gabriel Mileusnic (4), Petar Rupčić (3), Frane Pedić (2), Lovro Serezlija (2), Karlo Kožarić (1), Karlo Ivanko (1) i Max Šafran (1).

U idućem, petom kolu Lige za prvaka sokoliće očekuje domaći susret s Dubravom, a nakon toga igrat će još i sa Sesvetama, Maksimir Pastelom te Goricom 2 (uzvratni susreti).

Izjava trenerice Dubravke Bukovine

“Odigrali smo jednu dobru, izjednačenu utakmicu. Od prve do zadnje minute smo odigrali čvrsto u obrani, radili pravovremene prekršaje, pomagali jedan drugome i olakšali golmanu koji je branio ono što bi prošlo. Treba napomenuti da je Dominik Kužir obranio i šest sedmeraca. U napadu smo dolazili do šansi, ali i promašili dosta zicera pa smo tek pet minuta prije kraja uspjeli prelomiti utakmicu u svoju korist i mirno ju priveli kraju.”

U13: MRK Zaprešić vs RK Odema Dugave (27:31)

Nakon prve pobjede u prvom kolu Lige za poredak, ekipa U13 upisala je poraz na domaćem terenu. U gostima je bila ekipa RK Odema Dugave koja je ovoga puta bila prejak protivnik za sokoliće U13. Početno vodstvo gostiju, Zaprešić je uspio izjednačiti u trećoj minuti. Nakon toga je Odema ponovno prešla u vodstvo koje je trajalo sve do kraja prvog dijela (15:18). U drugom je dijelu Zaprešić pokušao stići rezultat, no bezuspješno. Konačan rezultat utakmice bio je 27:31. Najbolji strijelac u redovima Zaprešića bio je Andrija Pušić (7), a pratili su ga: Ilija Bogadi (5), Luka Šimunić (5), Martin Cindori (4), Filip Leljak (3), Ivan Razdorov (2) i Jan Gulić (1).

Izjava trenera Ivana Vrbika

“Od samog početka slab i nekoncentriran ulazak naše ekipe u utakmicu. Tijekom cijelog prvog, ali i u drugom poluvremenu pokušavali smo dostići i prestići Odemu. Najviše smo se približili na -2, a kada smo trebali napraviti preokret i utakmicu prelomiti na svoju stranu nismo u tome uspjeli zbog tehničkih grešaka koje smo radili. Preostaje nam dalje raditi i trenirati.”

U15: MRK Zaprešić vs RK Ivanić-Grad 2 (28:31)

U proteklom kolu 2. HRL U15, sokolići su igrali protiv Metalca. Nakon prethodne dvije pobjede, uslijedio je poraz od Metalca, a sada i od Ivanića. U 21. kolu, Zaprešić je ugostio Ivanić-Grad 2 u ŠRC Zaprešić. Rezultat je tijekom cijele utakmice bio izjednačen, uz povremeno vodstvo koje je dolazilo s obje strane terena. Pred kraj prvog dijela susreta semafor je pokazao 11:11, da bi na predah ekipe otišle s 14:15. U drugom dijelu utakmice igralo se gol za gol, da bi se Ivanić pred kraj susreta počeo ozbiljnije odvajati. Konačan rezultat bio je 28:31. U strijelce su se u redovima sokolića upisali: Filip Leljak (7), Antonio Vukmanić (5), Marin Škrlin (5), Ivan Rupčić (4), Krešimir Pipinić (2), Jan Gulić (1), Andrija Pušić (1), Miroslav Vukoja (1), Ilija Bogadi (1) i Lovro Basara (1).

Izjava trenera Ivana Vrbika

“Dobro smo ušli u utakmicu, napravili smo i gol razliku od dva-tri pogotka. Do poluvremena su nas protivnici uspjeli stići, a razlog tome su naše greške i tehnička slabost (primanje i hvatanje lopte, krivi pasevi i slično). U napadu smo gubili lopte, a protivnici su to kažnjavali. U drugom dijelu smo pokušavali stići, ali jednostavno nismo uspjeli to realizirati. Mi ćemo se i dalje truditi da popravimo te segmente igre koji su nam bili kritični u dosadašnjem dijelu prvenstva.”

POWERED BY FOUR OF THEM