Nadolazeća Utakmica vs

Dvije odigrane utakmice, dvije pobjede, jedan poraz za sokoliće

Pogodak MRK Zaprešić, lopta, uzrasti, subota, sokolići, poraz

Dvije utakmice mlađih uzrasta proteklog su vikenda sokolićima donijele dvije pobjede i jedan poraz. Ekipa U11 je zbog odluke Hrvatskog rukometnog saveza imala vikend za odmor i pripremu za sljedeće kolo, ali bez obzira na to upisana su im dva boda. Pregled vikenda mlađih uzrasta slijedi u nastavku.

U11: MRK Zaprešić vs RK Trnje (10:0)

Ekipa Dubravke Bukovine proteklog vikenda nije odigrala svoju utakmicu koja je bila planirana za subotu 18.11. Odlukom Hrvatskog rukometnog saveza utakmica je registrirana u korist domaćina 10:0.

U13: RK Rudar vs MRK Zaprešić (30:25)

U subotu 18.11. sokolići U13 bili su u gostima kod RK Rudar. Utakmica osmog kola završila je pobjedom domaćina (30:25). Vodstvo Ruda u prvim minutama susreta nije djelovalo intimidirajuće za sokoliće koji su vrlo brzo izjednačili, a u 11. minuti čak i poveli. Održavali su tempo sve do posljednje minute prvog poluvremena, a na odmor Rude odlaze s +3 gola prednosti (13:10). U drugo poluvrijeme ekipa Saše Vučića ulazi dekoncentrirano što se može vidjeti i iz rezultata kada se domaćin odvaja na sve veću razliku. Bilo je nekoliko pokušaja povratka u utakmicu, ali individualna igra sokolića to nije dozvoljavala. Na kraju je domaćin zasluženo upisao pobjedu od 30:25. U redovima sokolića u strijelce su se upisali: Dante Bartolić i Ilija Bogadi sa šest, Martin Cindori (5), Luka Šimunić (3), Noah Špoljarić (2), Andrija Pušić (2) i Filip Leljak (1).

Izjava trenera Saše Vučića

“Ova utakmica bila je “derbi začelja”. Sve do 24. minute odlično igramo u obrani 4-2. Bili smo pokretljivi, markeri na vanjskim igračima su bili na nivou, a u napadu smo igrali strpljivo. Nakon toga dolazi do gubitka koncentracije te svaki od igrača počinje igrati za sebe. Gubimo se i u obrani i u napadu. Izmjene i pokušaji buđenja ekipe nisu uspjeli i na kraju zaslužena pobjeda domaćina.”

U15: MRK Zaprešić vs RK Zagorec (30:27)

Također u subotu, ali na domaćem terenu sokolići U15 ugostili su RK Zagorec. Utakmica devetog kola 2. HRL U15 donijela je ekipi Igora Požega dva nova boda i njihovu treću pobjedu. U prvom dijelu susreta igralo se gol za gol. RK Zagorec je u nekoliko navrata izjednačio pa čak i uspio povesti. Tako su sokolići na odmor otišli sa zaostatkom od -2 gola (14:16). U drugom dijelu sokolići su se mučili sa stizanjem rezultata i smanjivanjem razlike na semaforu sve do 37. minute kada se počinju buditi. Serijom od 5-0 pred kraj utakmice Zaprešić uspijeva upisati svoju treću pobjedu u ligi. U strijelce su se upisali: Ivan Rupčić (8), Marin Škrlin (7), Krešimir Pipinić (5), Ilija Bogadi (4), Sven Rihter (2), Jan Gulić (2) i Andrija Pušić (2).

Izjava trenera Igora Požega

“Prvih deset minuta dobar ulazak u utakmicu gdje imaju rješenja u napadu, ali su malo lošiji u obrani. Nakon tih deset minuta, naši igrači staju, gube se u napadu i još lošije igraju obranu. Promjenama i ulaskom svježijih igrača s klupe situacija se mijenja u našu korist. Pokazuju agresivnost u obrani i želju za pobjedom što je u konačnici i dovelo do dva boda. Zadovoljan sam ovakvom igrom, posebno igračima iz ekipe U13 koji već nastupaju i za našu ekipu. Samo neka tako nastave i dalje.”

POWERED BY FOUR OF THEM