Nadolazeća Utakmica vs

U 11. kolu seniore očekuje gostujući ogled sa Sesvetama

MRK Zaprešić, Krešimir Godeč, Sesvete

Nakon tijesne pobjede nad Koprivnicom proteklog vikenda, Zaprešić očekuje novi izazov. U 11. kolu 2. HRL Sjever seniori putuju u Sesvete gdje će s drugom ekipom odigrati još jedan važan i težak susret u prvom dijelu sezone. Utakmica je na rasporedu u subotu, 25. studenoga u 13:40 sati.

Sokoli će nadolazeće subote imati još jednu priliku pokazati zašto su jedina neporažena ekipa u ligi do sada. No, protivnik su Sesvete, ekipa koju u niti jednom trenutku ne treba podcijeniti. Mlada i poletna ekipa željna dokazivanja bit će izazov za iskusnije sokole koji će zasigurno htjeti nadoknaditi gol razliku koju su izgubili protiv Koprivnice na domaćem terenu u prošlom kolu.

Sesvete su znani protivnik još iz prošle sezone. Odmah na početku, u drugom kolu je Zaprešić igrao gostujuću utakmicu koja je završila neriješeno, dok su u 15. kolu na domaćem terenu sokoli također propustili priliku za pobjedom (rezultat je bio 26:29).

Utakmica 11. kola na rasporedu je u subotu 25. studenoga u 13:40 sati. Susret će se igrati u SD Gimnazije Sesvete, a ovim putem pozivaju se navijači sokola da dođu u Sesvete i podrže sokole u novom izazovu.

Izjave trenera Igora Požega i igrača Gorana Blaževića

Igor Požeg, trener MRK Zaprešić

“Čeka nas jedna ozbiljna ekipa. Ekipa koja kuca na vrata prvoj ekipi za koju znamo da su u vrhu Premijer lige. U utakmicu moramo ući drugačije nego protiv Koprivnice. S puno koncentracije, volje i ideja, jer je to mlada i poletna ekipa. Moramo ući s dozom opreza kao i protiv svake ekipe, ali i pokazati da naše iskustvo može prevladati.”

Goran Blažević, igrač MRK Zaprešić

“Očekuje nas gostovanje kod druge ekipe Sesveta. Mlada ekipa, željna dokazivanja kojoj svaka utakmica u ovoj ligi služi da se nametnu za nastup u prvoj ekipi koja je, nakon Zagreba i Nexea, prvi klub Premijer lige. Smatram da smo kvalitetniji i iskusniji te da ćemo to pokazati u ranom subotnjem terminu i opravdati ulogu favorita.”