Nadolazeća Utakmica vs

Seniori za vikend putuju u Rugvicu

MRK Zaprešić seniori

Sljedeća postaja seniorske ekipe MRK Zaprešić je Rugvica. U nedjelju, 12. studenoga u 18:00 sati će u devetom kolu 2. HRL Sjever snage odmjeriti seniori Zaprešića i Rugvice, ekipe koja se smjestila na trećem mjestu na tablici.

U prošloj sezoni se ove dvije ekipe nisu susrele s obzirom da su igrale dvije različite lige. Međutim, ni ovaj susret im neće biti prvi jer su nekadašnje postave Zaprešića i Rugvice već odmjerile snage. No, u nedjeljnjom ogledu obje ekipe imaju isti cilj – dva nova boda koja će ih približiti naslovu prvaka 2. HRL Sjever.

Seniori MRK Zaprešić su u proteklih osam kola upisali osam pobjeda. S maksimalnim brojem bodova u odigranim utakmicama drži prvo mjesto na tablici. S druge strane je Rugvica koja ima šest od osam pobjeda. Dva poraza upisali su protiv Petrinje u prvom kolu te protiv Zagreba u četvrtom. Prednost domaćeg terena na strani je protivnika, a tko će u konačnici odnijeti pobjedu saznat ćemo u nedjelju.

Svoja očekivanja uoči utakmice podijelili su Igor Požeg i Luka Poplašen.

Izjave trenera Igora Požega i igrača Luke Poplašena

Igor Požeg, trener MRK Zaprešić

“Očekuje nas još jedno teško gostovanje. Pripremamo se za utakmicu s Rugvicom maksimalno, jer smo svjesni koliko nam je ona bitna. Cilj je da odmah u startu uđemo koncentrirano kako ne bi dopustili domaćinu da se rano odvoji. Moramo u utakmicu ući kao i protiv Petrinje. Nadamo se jednog dobroj utakmici i atmosferi. Ovim putem pozivam i naše navijače da nas podrže u što većem broju u Rugvici.”

Luka Poplašen, igrač MRK Zaprešić

“Za vikend nas očekuje ekipa Rugvice. Jako dobra i iskusna ekipa. Ekipa koja rezultatima pokazuje koliko teška utakmica nas čeka. Ostaje nam jos par dana da se pripremimo i pokažemo zašto smo prvi na tablici. Tu nam naravno bitnu ulogu igraju naši navijači, zato pozivam sve koji su u mogućnosti da dođu i podrže nas na putu do naše devete uzastopne pobjede!”