Nadolazeća Utakmica vs

Seniori u subotu putuju u Požegu na još jedan prijateljski susret

Four Of Them, MRK Zaprešić, sokolići, seniori

Nakon prijateljskog ogleda i remija s karlovačkom ekipom RK Dubovac Gaza, seniori će svoju sljedeću pripremnu utakmicu igrati u Požegi. Utakmica je na rasporedu u subotu, 27. siječnja u 18:00 sati.

U sklopu pripremnog perioda uoči početka drugog dijela sezone, sokoli su već odigrali jednu prijateljsku utakmicu na domaćem terenu. Proteklog petka igrali su pred ispunjenom zaprešićkom dvoranom protiv prvoligaša iz Karlovca. Protivnik je bio RK Dubovac Gaza, a rezultat je, nakon napetih 60 minuta igre, ostao neriješen (31:31).

U drugom prijateljskom susretu, seniori će otputovati u goste kod RK Požega, također prvoligaške ekipe (1. HRL Sjever). Požega se nalazi na petom mjestu tablice s ukupno 13 odigranih kola, sedam pobjeda, jednim remijem i pet poraza. S druge strane MRK Zaprešić u 2. HRL Sjever ima 13 odigranih kola, 12 pobjeda i jedan poraz. Susret ova dva prijateljska kluba igrat će se u subotu, 27. siječnja u 18:00 sati, a pozivaju se svi navijači koji su u prilici da dođu i podrže sokole.

Podsjetimo, seniori su 09. siječnja započeli ciklus priprema za proljetni dio sezone, u sklopu kojeg su planirale dvije prijateljske utakmice.

Službeno natjecanje započet će u veljači, a prva na rasporedu je domaća utakmica protiv RK Medveščak ZG, 03. veljače 2024. godine u 18:00 sati.