Nadolazeća Utakmica vs

Seniori će ugostiti Daruvar u 4. kolu 2. HRL Sjever

Matija Jurasović na zagrijavanju MRK Zaprešić, Seniori

Nadolazeći vikend rezerviran je za domaću utakmicu sokola koji će u četvrtom kolu 2. HRL Sjever dočekati RK Daruvar. Seniori će na domaćem terenu tražiti nove bodove nakon tri upisane pobjede do sad.

RK Daruvar znani je protivnik Zaprešića iz protekle sezone. Seniori su se s ekipom iz Daruvara susreli u 13. kolu prošle sezone kada su na gostovanju upisali pobjedu od 39:28. To je bila posljednja utakmica sokola prije završetka polusezone 2022./23. U idućoj utakmici s ovom ekipom, seniori su se susreli u 26. kolu, također u posljednjem ogledu druge polovice 2. HRL Sjever.

Susret koji će se igrati u subotu, 7. listopada u 20:00 sati u ŠRC Zaprešić bit će prvi susret ove dvije ekipe u aktualnoj sezoni. Ovim putem pozivamo sve navijače, prijatelje kluba i ljubitelje rukometa da posjete ŠRC Zaprešić u subotu te da podrže naše sokole na putu prema novim bodovima.

Izjave trenera Igora Požega i golmana Matije Jurasovića

Igor Požeg, trener MRK Zaprešić

“Do sada smo u utakmice ulazili dosta blago. Nadam se da ćemo u ovu utakmicu s Daruvarom ući maksimalno koncentrirano. Od prve minute trebamo raditi jedan za drugoga u obrani i u napadu. Shvatit ćemo ozbiljno ekipu Daruvara, no želimo nastaviti s pobjedama kako bi nam bilo lakše u idućim utakmicama.”

Matija Jurasović, MRK Zaprešić

“Za vikend očekujemo sve osim lagane utakmice. Daruvar je borbena ekipa sa čvrstom obranom i pametnim napadom. Na nama je da se dobro pripremimo na treninzima te da u utakmicu uđemo maksimalno, pokažemo karakter i spremnost te nametnemo tempo igre. Također podrška s tribina bit će nam dodatan vjetar u leđa i dat ćemo sve od sebe da nastavimo pobjednički niz.”