Nadolazeća Utakmica vs

MRK Zaprešić odigrao svoje posljednje prijateljske susrete

Grgur Kočonda, Patrik Pavlović i Ryan Šafar, Mrk Zaprešić

U subotu, 27. siječnja MRK Zaprešić ekipe odigrale su svoje posljednje prijateljske susrete uoči početka prvenstva. Seniori su igrali s Požegom, dok su ekipe U11 i U13 svoje utakmice odigrale s HRK Goricom na domaćem terenu.

U sklopu pripremnog ciklusa koji je započeo 9. siječnja, seniori MRK Zaprešić odigrali su dvije prijateljske utakmice. Prvi susret bio je s RK Dubovac Gaza iz Karlovca na domaćem terenu 19. siječnja. S karlovačkom prvoligaškom ekipom seniori su odigrali egal utakmicu, a krajnji rezultat bio je 31:31. Nakon toga uslijedio je prijateljski ogled s RK Požegom, također ekipom iz prve lige. U subotu 27. siječnja, senori su u gostima pobijedili s +10 pogodaka prednosti (24:34). Prijateljski ogledi pokazali su da su sokoli spremni za nastavak sezone koji ih očekuje već ovaj tjedan. Subota, 03. veljače rezervirana je za prvi susret drugog dijela natjecanja. Domaćin je Zaprešić, protivnik je RK Medveščak ZG, a utakmica će se igrati u 18:00 sati.

Osim seniora, protekli vikend su svoje prijateljske susrete igrale ekipe U11 i U13. Također u subotu, ali u jutarnjem terminu Zaprešić je ugostio HRK Goricu. U obje utakmice je gost bio bolji te je upisao pobjedu (30:33, 25:35). Svoje prošle prijateljske susrete sokolići su igrali u gostima s RK Zagoricom gdje su upisali pobjede s velikom rezultatskom prednošću. Za mlađe uzraste MRK Zaprešić nastavak natjecanja predviđen je također za nadolazeći vikend. Izuzetak je ekipa U15 koja će svoju prvu prvenstvenu utakmicu u ovom dijelu sezone odigrati nešto kasnije.

Raspored prvenstva svih uzrasta dostupan je OVDJE.