Nadolazeća Utakmica vs

Kompletiran je trenerski kadar MRK Zaprešić

Trenerski kadar, MRK Zaprešić

Muški rukometni klub Zaprešić je kompletirao svoj trenerski kadar i više nije u potrazi za stručnim članovima tima u klubu. Zaprešićkoj rukometnoj obitelji pridružila su se dva nova člana koja će raditi kao treneri U9 i U15 ekipe.

Novi trener ekipe U9 je Toni Josić

Najmlađa ekipa MRK Zaprešić (U9) ima novog trenera. Riječ je o Toniju Josiću, magistru kineziologije s dugogodišnjim iskustvom. Toni Josić diplomirao je na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, izborni modul – rukomet. Radio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku te na fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo, također u Osijeku. Prije dolaska u Zaprešić radio je kao pomoćni trener seniorske momčadi te momčadi U9 u RK Maksimir Pastela. Radio je kao voditelj Škole rukometa u RK Valpovka te kao trener mlađih dobnih uzrasta u RK Županja i RK Mladost Donji Miholjac. U svojoj igračkoj karijeri bio je u klubovima: RK Županja, MRK Sesvete, MRK Sloga Sveta Nedelja, RK Valpovka te RK Mladost Donji Miholjac. Posjeduje trenersku A licencu Hrvatskog rukometnog saveza, a u svoje obrazovanje ulaže pohađajući trenerske seminare, razne radionice i predavanja u organizaciji EHF-a, HRS-a te Zagrebačkog rukometnog saveza.

Toni Josić, MRK Zaprešić

 

Novi trener ekipe U15 je Ivan Vrbik

Novog trenera također ima i ekipa U15. Do sada je tu ulogu obnašao ujedno i trener seniora Igor Požeg, a na njegovo mjesto došao je trener Ivan Vrbik. Diplomirani profesor tjelesne kulture koji je tijekom studija stekao i dopunsku stručnu kvalifikaciju za rad u rukometu. Nakon toga stekao je titulu doktora znanosti iz područja društvenih znanosti i kineziologije. Radi kao vanjski suradnik i nositelj kolegija Kineziologija na Sveučilištu u Slavonskom Brodu te kao ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Sisak. Prije dolaska u Zaprešić bio je trener prve ekipe u 2. HRL Zapad (ŽRK Sisak) te trener mlađih dobnih kategorija u RK Siscia, Sisak i RK Petrinja. Osim toga radio je i kao vanjski suradnik na kolegiju Rukomet pri Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te u Osnovnoj školi Mate Lovraka u Petrinji te u I. OŠ Petrinja. Nastavlja ulagati u svoje znanje pohađanjem brojnih seminara i radionica. Osim toga 2019. je izabran kao član Tehničke komisije u rukometu od strane Hrvatskog školskog sportskog saveza. Može se pohvaliti i sa svojom igračkom karijerom, a klubovi u kojima je igrao su: RK Sisak, RK Slavijatrans Petrinja, RK Odema Zagreb, RK Rost šport Zagreb i RK Moslavina Kutina.

Ivan Vrbik, MRK Zaprešić

Trenerima Toniju i Ivanu želimo dobrodošlicu u MRK Zaprešić.