Nadolazeća Utakmica vs

Jedna domaća i dvije gostujuće utakmice očekuju U11, U13 i U15

Memorijal Ivica Birovčec, mini rukomet

Novi vikend prestavlja novi izazov za mlađe uzraste MRK Zaprešić – jedna domaća i dvije gostujuće utakmice. Ekipa U11 ugostit će RK Zagreb 2, U13 će snage odmjeriti s Odemom, a U15 sa Slogom.

U prošlom susretu s Metalcem, ekipa MRK Zaprešić U11 uspjela je upisati bod nakon remi utakmice (25:25). Ovog vikenda će ekipa Dubravke Bukovine ugostiti već poznatu ekipu Zagreba. Iako se Zagreb 2 trenutno smjestio na drugom mjestu tablice sa šest bodova, sokolići će pokušati ostvariti svoju drugu pobjedu u ovoj utakmici petog kola. Susret će se igrati u subotu, 28. listopada u 14:30 sati u ŠRC Zaprešić.

Nakon velikog poraza od Dubrave u proteklom kolu, ekipa Saše Vučića pokušat će nadoknaditi izgubljene bodove protiv Odeme. Ekipa koja se nalazi na petom mjestu, s tri odigrana kola, ugostit će naše sokoliće u Domu sportova. Ova utakmica petog kola igrat će se u nešto kasnijem terminu u subotu 28. listopada u 20:30 sati.

Također 28. listopada, ali u 13:30 sati RK Sloga-SN ugostit će sokoliće U15 u ŠSD V. Deščaka. Nakon pobjede protiv Jaske proteklog vikenda, sada će ekipa Igora Požega nove bodove tražiti protiv Sloge. Ekipa iz Sv. Nedelje do sada ima dvije od pet pobjeda, a osim toga i prednost domaćeg terena. Bez obzira na to i na protekle utakmice ekipe U15, trener Požeg se nada novim bodovima u gostima.

Raspored MRK Zaprešić, mlađi uzrasti, utakmice