Nadolazeća Utakmica vs

Ivančica Ivanec sljedeći je izazov sokola u 2. HRL Sjever

Bilijon, MRK Zaprešić, Ivančica

Nakon pobjede protiv Varaždina proteklog vikenda, vrijeme je za novi izazov. Ivančica Ivanec protivnik je sokola u domaćoj utakmici osmog kola 2. HRL Sjever.

U sedam kola, igrači Igora Požega upisali su sedam pobjeda. U osmom kolu, na domaćem terenu sokoli će ugostiti ekipu sa sredine tablice koja do sada ima ukupno četiri pobjede i tri poraza. RK Ivančica Ivanec i Zaprešić poznaju se još od prošle sezone. Kakav će protivnik biti u sezoni 2023./24. saznat ćemo u subotu 04. studenog u 18:00 sati.

U prvom međusobnom susretu prošle sezone Zaprešić je također igrao na domaćem terenu. Prednost igranja ispred domaćih navijača značila je pobjedu Zaprešića 32:26 u 12. kolu 2. HRL Sjever u sezoni 2022./23. Nešto teža utakmica bila je u 25. kolu kada su se ova dva kluba ponovno susrela. Unatoč prednosti domaćeg terena, Ivančica nije uspjela pobijediti Zaprešić (25:26).

Očekivanja od susreta 8. kola s RK Ivančica Ivanec podijelili su Igor Požeg i Luka Glavendekić.

Izjave trenera Igora Požega i igrača Luke Glavendekića

Igor Požeg, trener MRK Zaprešić

“Svakako jedna zanimljiva ekipa koja igra toplo-hladno. Mi moramo biti spremni maksimalno, ući koncentrirano kako ne bismo dozvolili neka iznenađenja. U odnosu na prošlu godinu to je jedna pomlađena ekipa, ali ekipa koja igra ozbiljan rukomet. Mi ove godine igramo čvrsto, pogotovo doma gdje želimo ispred svojih navijača pokazati da možemo pobijediti svaku ekipu koja nam dođe u goste. Nastojat ćemo odmah na početku postaviti tempo, kako bi u konačnici i mlađim igračima dali što više prilika da zaigraju u ovoj, kao i svakoj utakmici koja nam slijedi.”

Luka Glavendekić, igrač MRK Zaprešić

“Za vikend nas očekuje utakmica sa Ivančicom. Vrlo uigrana i iskusna ekipa koja nam može pružiti jako dobar otpor stoga ne očekujem laganu utakmicu. U dosadašnjim ogledima smo uvjerljivo pokazali da možemo igrati kao jedan bez obzira tko je na terenu, dati svoj maksimum. Do sata smo neporaženi i uz podršku domaće publike idemo po novu pobjedu.”

Pozivamo sve navijače da nam se pridruže u subotu, 04. studenog 2023. u 18:00 sati u ŠRC Zaprešić. Cijena ulaznice iznosi 3,00 EUR, a svaki navijač uz kupljenu ulaznicu ili člansku iskaznicu dobije besplatne kokice. Rezervirajte subotu predvečer i dođite podržati sokole u novom izazovu. Uživajmo zajedno u dobrom rukometu.