Nadolazeća Utakmica vs

Deseto jubilarno izdanje Memorijal IB održat će se u veljači 2024.

Roll-up Memorijal Ivica Birovčec

Memorijal Ivica Birovčec u veljači 2024. godine slavi svoje jubilarno deseto izdanje. Memorijalni rukometni turnir u organizaciji MRK Zaprešić održava se od 2014. godine. Organizira se u čast velikom čovjeku i prijatelju kluba, čiji se doprinos osjeti te pamti i danas. Deseto izdanje turnira održat će se u Zaprešiću od 17. do 18.02.2024.

Tradicionalni međunarodni kadetski rukometni turnir se od 2022. godine organizira kao međunarodni turnir u mini rukometu. Tako će i deseto izdanje biti namijenjeno najmlađim sportašima i sportašicama. Deseti Memorijal održat će se za sljedeće kategorije:

  • DJEČACI: 2014. i 2015. godište
  • DJEVOJČICE: 2013., 2014. i 2015. godište

Dječaci će sve svoje utakmice odigrati u subotu 17. veljače 2024., dok će nedjelja 18. veljače 2024. biti rezervirana za utakmice djevojčica. U subotu će se u jutarnjim satima održati svečana ceremonija otvaranja, dok će u popodnevnim satima, nakon svih utakmica, biti i ceremonija dodjele pehara i medalja za najbolje ekipe u kategoriji dječaka. U nedjelju će se u popodnevnim satima također održati ceremonija dodjele pehara i medalja za djevojčice, a ujedno i ceremonija zatvaranja turnira.

Kotizacija za turnir iznosi 75 EUR za prvu ekipu u godištu, dok je iznos kotizacije za drugu i svaku sljedeću ekipu u godištu 40 EUR.

Prijave za Memorijal Ivica Birovčec traju do 31. siječnja 2024. ili do popunjavanja maksimalnog broja ekipa po godištu. Prijave se šalju na info@mrkzapresic.hr.

Raspored odigravanja utakmica za dječake i djevojčice bit će dostupan nakon završetka prijava za turnir. Raspored i rezultate moći ćete pratiti uživo na birovceckup.com.

Kao i svake godine, pa tako će i ove organizator za svako dijete osigurati: medalju, hot dog, kokice/palačinku te vodu.

Trima najboljim ekipama u svakom godištu dodijelit će se pehari i medalje te prigodne nagrade.

Obilježimo zajedno deseto, jubilarno izdanje ovog turnira od 17. do 18. veljače 2024.

Vidimo se u Zaprešiću!