NAŠ TRENERSKI TIM

IGOR POŽEG

TRENER SENIORA

Igor Požeg rođen je 20.11.1985 godine u Zagrebu. Osnovno i srednješkolsko obrazovanje stekao je u Zagrebu. Sportom se bavi od osme godine, a svoje prve sportske korake napravio je na nogometnim terenima. Nakon šest godina, prestaje s nogometom te prelazi u rukomet u RK Medvešćak. Po završetku srednje škole, započinje svoju trenersku karijeru u RK Dubrava gdje ostaje do 2004. godine kada prelazi u MRK Zaprešić, prvenstveno kao igrač, a kasnije i trener u nekoliko dobnih kategorija. Danas radi u  MRK Zaprešić kao voditelj škole rukometa i trener seniorske ekipe, a osim toga trener je i AKRP Zagreb -Detono, s kojim je višestruki osvajač prvenstva Hrvatske i Europskog prvenstva u rukometu na pijesku.

JURICA ŠIKORONJA

TRENER 2004. GODIŠTE

Jurica Šikoronja rođen je 18.3.1992 godine u Zagrebu. Školovanje je završio na kineziološkom fakultetu, smjer kineziterapije te stekao naziv magistar kineziologije. Bio je član studentske rukometne reprezentacije s kojom je osvojio mnoga odličja, a dobitnik je i dvije Rektorove nagrade za najbolju sportsku momčad. Nastupio je na Europskim sveučilišnim igrama u Rijeci 2016. godine kada je zaajedno sa svojom momčadi osvojio peto mjesto. Kao član stručnog stožera, osvojio je Europsko juniorsko prvenstvo rukometa na pijesku 2019. godine u Poljskoj. Iste godine u Zagrebu, osvojio je Europsko sveučilišno prvenstvo rukometa na pijesku. Ima dugogodišnje iskustvo u radu s mlađim dobnim kategorijama koje mu predstavlja izazov i postavlja visoke ciljeve. Član je kluba već 20 godina, a trenutno radi kao kineziterapeut u COO Dubrava.

IVAN JUGOVIĆ

TRENER 2008. GODIŠTE

Ivan Jugović rođen je 21.7.1987 godine u Zagrebu gdje je završio osnovno i srednje obrazovanje, a potom upisao i diplomirao na Fakultetu prometnih znanosti. Također, na Sportskom učilištu stekao je naziv trener rukometa. Njegovu igračku karijeru obilježili su klubovi poput RK Medvešćak, RK Maksimir Pastela,  RK Maksimir Princ, RK ZG Dubrava, RK Odema, RK Zagorica, RK Metalac te MRK Zaprešić, a trenersku karijeru ŽRK Zaprešić te MRK Zaprešić. Osim dvoranskog, već 12 godina se aktivno bavi rukometom na pijesku, gdje je kao igrač i trener postao višestruki prvak Hrvatske i Europe.

DORA PEĆARIĆ

TRENERICA 2010. GODIŠTA

Dora Pećarić rođena je 30.3.1994 godine u zagrebu. Osnovnu i srednju školu završila je u Zaprešiću, nakon čega je upisala kineziološki fakultet te 2019. diplomirala i stekla naziv magistrica kineziologije u edukaciji i skijanju. Dugih 10 godina aktivno je trenirala rukomet u ŽRK Zaprešić te RK Trešnjevka. Završetkom igračke, započela je trenersku karijeru u ŽRK Zaprešić, a potom u MRK Zaprešić gdje je sada već petu sezonu. Osim rukometom, bavi se skijanjem i radi kao učitelj skijanja.