KRATKI OSVRT TRENERA NA POLUSEZONU

  • ML. KADETI (2004.)
  • DJEČACI (2008.)
  • MINI RUKOMET (2010.)

Iza nas je polusezona gdje su momci odigrali puno utakmica u dvije lige. Nakon odrađenih priprema u Selcu spremno smo ušli u sezonu i odigrali neke odlične utakmice. Izbjegli smo ozljede što je najvažnije. Sada se okrećemo memorijalu Ivica Birovčec gdje naše godište nastupa po prvi puta. Uz puno prostora za napredak spremno čekamo pripremni period gdje ćemo uz puno smijeha uspjeti u svojim zamislima prije svega unaprijedi svoju igru.

Trener mlađih kadeta, Jurica Šikoronja

Veliki napredak vidi se kod naših dječaka. Za pohvalu je činjenica da se dečki bore s uglavnom starijim i iskusnijim ekipama, s obzirom da velik dio naše ekipe čine dječaci 2010. godište. Dolazak na treninge i angažman za svaku je pohvalu i nadajmo se da će se ta praksa nastaviti. U drugom dijelu sezone cilj je doći do prvih bodova, naravno uz nastavak napornog rada. Također, nadamo se povećanju broja djece u generaciji.

 

Trener dječaka, Ivan Jugović

Za prvi dio sezone mogu samo pohvaliti dečke na dolaznosti na treninge, borbenosti i volji i želji za učenjem i napretkom. U drugom dijelu sezone očekujem da ćemo nastaviti tako, ali se nadam u nešto većem broj.

 

Trenerica mini rukometa, Dora Pećarić