OSVRT NA VIKEND 08./09. 02. 2020.

MLAĐI KADETI

MRK Zaprešić – RK Moslavina 15:18

Dječaci 2004. godište i mlađi ovoga su vikenda odigrali dvije domaće utakmice s ekipama RK Moslavina te RK Novska. U prvoj utakmici sokolići su odlično parirali protivniku iz Kutine agresivnom obranom i raznovrsnošću u napadu te su na odmor otišli sa samo jednim pogotkom zaostatka (6:7). U drugom dijelu utakmice, unatoč velikoj želji i trudu mlađi kadeti MRK Zaprešić nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak te su bodovi otišli u ruke protivnika.

 

MRK Zaprešić – RK Novska 12:12

U drugoj su utakmici, sportski suparnici RK Novska odmah na početku uspostavili dominaciju te su se odvojili na nekoliko pogodaka razlike. U nastavku prvog poluvremena sokolići su postigli svega tri zgoditka. Drugo poluvrijeme donijelo je nove pogotke za MRK Zaprešić te je u konačnici utakmica završila remijem i podjelom bodova.

 

DJEČACI 2008.

RK Zagorica – MRK Zaprešić 27:11

Pod vodstvom trenera Ivana Jugovića, sokolići 2008. godište i mlađi, u ogledu sa sportskim protivnicima RK Zagorica nisu uspjeli upisati pobjedničke bodove. Utakmicu su obilježile tehničke pogreške, no unatoč tome dječaci MRK Zaprešić su odigrali hrabru i borbenu utakmicu koja je završila rezultatom 27:11 u korist RK Zagorica.

MINI RUKOMET

Dječaci 2010. godište i mlađi nastupili su na turniru Međužupanijske lige, Mini rukomet za dječake 2009., 2010. te 2011. Na turniru u Rugvici, naši su sokolići nastupili u četiri utakmice, ali s deficitarnom postavom što je rezultiralo izostankom pobjeda. Međutim, želja i borbenost nisu izostale te su poticaj za nastavak daljnjeg rada.

SENIORI

Odema – Zaprešić 29:25

 

U rukometnoj vikend akciji bili su i naši seniori koji su odmjerili snage s iskusnim igračima RK Odema. Borbeno otvaranje utakmice s obje strane rezultiralo je vodstvom naših sokola na poluvremenu, kada su na odmor otišli s tri pogotka prednosti (10:13). Brzi prijenos lopte omogućio je postizanje lakih zgoditaka i na početku drugog poluvremena. Nakon toga uslijedila je mala kriza u redovima sokola, koju su protivnici dobro iskoristili i u konačnici rezultat preokrenuli u svoju korist. Utakmica je završila pobjedom RK Odema 29:25.