Utakmice 27./29.2./1.3.

Seniori

3.HRL – središte

MRK Zaprešić – RK PPD Zagreb (27:35)

 

Uvod u vikend bila je utakmica seniorske ekipe koja je u ŠRC Zaprešić ugostila ekipu RK PPD Zagreb. Unatoč agresivnoj obrani, sokoli nisu pokazali jednaku dosljednost i u fazi napada što je u konačnici dovelo do pobjede gostiju.

Mini rukomet – Rugvica

 

Najmlađi sokolići ovog su vikenda sudjelovali na turniru u Rugvici. Uz pregršt zabave i smijeha, sokolići su odigrali četiri utakmice te zabilježili jedan bod. Rezultatski manje važan turnir, donio je puno sportske i pozitivne atmosfere , druženja, novih prijateljstava i buduće suradnje.

Dječaci 2008. i mlađi

MŽRL – dječaci B

MRK Zaprešić – RK Novska (8:28)

 

Velika razlika u postignutim golovima, rezultat je igre s puno tehničkih pogrešaka, manjkom agresivnosti u obrani te kreativnosti u napadu. Unatoč tome, istaknula su se dva mlada sokola, Andrija Pušić koji je pokazao raskoš svog talenta i timskog duha, gdje je osim prilika za sebe, stvarao prilike i za suigrače. Također, treba istaknuti i Jana Gulića koji je maksimalno iskoristio danu minutažu te pred kraj utakmice izborio 3 isključenja i 2 sedmerca.

2.HRLDB

RK SISAK – MRK ZAPREŠIĆ (33:6)

 

Velika razlika u rezultatu, ne pokazuje pravu sliku sokolića koji su u gostima kod lidera prvenstva, odigrali borbenu utakmicu, s puno prilika za šut, agresivnom obranom uz nekoliko važnih blokova.

 

Mlađi kadeti

MRK Zaprešić – MRK Ivanić (12:21)

MRK Sesvete – MRK Zaprešić (25:15)

 

Dvije utakmice mlađih kadeta rezultirale su neiskorištenom prilikom za ostvarivanje pobjede. U obje su utakmice sportski protivnici bili bolji, dok je sokolićima nedostajalo discipline i motivacije, što je pokazuje krajnji rezultat utakmica.

Mini rukomet – Kutija šibica

 

Još jedan turnir u mini rukometu održan je u Kutiji šibica. Na turniru su sudjelovale dvije ekipe, 2010. te 2011. godišta, koje su odigrale ukupno šest utakmica, međutim bez pobjede.